|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
durdurmalıydın, giderken, yapamadın, yapmalıydın |
![]() |
Giderken durdurmalıydın beni, yapmalıydın, yapamadın. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giderken durdurmalıydın beni, yapmalıydın, yapamadın.![]() Bir gidişi yaz" dediler, "yazarım" dedim ![]() ![]() ![]() Susardı, susardım, susardık, suskularca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilinir bilinmez bir şarkının içinde kaybolurduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giderken durdurmalıydın beni, yapmalıydın, yapamadın ![]() ![]() ![]() İnsan isterse yolları aşıyor, sen kapının eşiğini aşıp gelemedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi acı, yolunu şaşırmış bir deniz kaplumbağası gibidir yüreğimde ![]() ![]() Şimdi sen, adı geçmişte saklı ince bir sızı ![]() Şimdi biz, bir şarkıdan çalınmış iki nota gibiyiz ![]() ![]() ![]() Bir kapının eşiğinde kaldı her şey ![]() ![]() ![]() Şimdi, kaldır gözlerini ve geceye bak ![]() ![]() ![]() ![]() kimsenin öğretmediği bir şeyi öğretmeni dilerdim, ayrılırken ama sen herkesin öğrettiğini yineledin şimdi aşk, inançlarını yitiren bir ayyaştır köGoogle Page Rankingü altlarımda Biz ki geceleri paylaştık, yastığı, şarkıları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geride kalan kırık ezgiler ve yorgun ruhların dansı ![]() Sokağımın serseri gülüşü, gençliğimin asi sevgisi, isyanımın suskun gezgini ![]() ![]() Şimdi sen, aksak bir hüzün, nerede coşacağını bilmeyen ![]() Şimdi ben, değişemeyen bir şehir, nasıl sevileceğini bilen ![]() Şimdi biz, olmayan bir şeyiz ![]() Bir kapının eşiğinde kaldı her şey ![]() ![]() ![]() Seni sevdim ama gönderdin ![]() ![]() ![]() Susuyorum, susuyorsun, susuyorlar, suskularca ![]() ![]() ![]() ![]() gerçekte kim olduğunu çok düşündüm, özleminin yer yer sağanak yağışlı olduğu zamanlarda galiba artık biliyorum sen, büyümeye zamanı olmayan çocukların, dar zamanlarda attığı içten bir kahkahasın beni beklemeye gidiyordun, galiba yolu şaşırdın Bir gidişi yaz, dediler, yazarım dedim ![]() ![]() Bir gidişi yaz, dediler, yazarım, dedim ![]() ![]() Bir gidişi yaz, dediler, yazarım, dedim ![]() ![]() Bir gidişi yaz, dediler, yazmaya giderken kendimden geçmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|