![]() |
Ve sen SON NEFESIM Ve sen yine yoksun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve sen SON NEFESIM Ve sen yine yoksun![]() Her zaman imkansizlari istedigimi biliyorum Biliyorum da yine de vazgecemiyorum Once hangisinden baslasam bilmiyorum Sensizligimden mi ![]() yalnizligimdan mi ![]() Hep kolay gibi gelirdi yalnizlik ![]() gelirdi unutmak ![]() acimasiz ogrettin ki bunlari Oysa sen oyle yalniz biraktin ki Once gozlerin gecti gozlerimden cigliklarla dolu o yolda Sonra ellerin gitti ellerimden bir saniyelik kisa bir zamanda Sonra Sonrasi yok ![]() sen gittin iste Ilk o gun kanadimin kirikligini hissettim ve o durmadan kanayan korkunc yarayi Nerde yikamali ![]() Bir zamanlar beni cok *** arardin SON NEFESIM Sesimi duyunca rahatladigini soylerdin Sonra Sonra birden sustun yeminli gibi Telefonum calmaz oldu Bataryasi artik on gunde anca bitiyor Su koca kalabaligin icinde oyle yalniz ![]() anlatmaya yetmiyor Odam sensiz sessiz Odam sensiz soguk Odama gunes vurmuyor Odama huzun hakim Odama kasvet Iste! Imkansiz mi ![]() gibi sevmen ![]() Sensiz olmuyormus SON NEFESIM Sensiz olmuyormus bu hayat Sensiz olmuyormus bu nefes Anladim ![]() ![]() onceleri bicak saplanmiyordu sirtima Onceleri serseri kursunlar mayalamiyordu gecelerimi Onceleri oyleydi Ve birde sonralari var ne yazik ki Gozlerimde dans eden ![]() var artik Gozlerimde sen ![]() ![]() ormanlarini aratmiyor gozlerim Gece cakan simsekler misali ![]() yagmur gibi gozlerim Ve sen SON NEFESIM Ve sen yine yoksun |
![]() |
![]() |
|