![]() |
Huzur ol sana müptela ruhuma.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Huzur ol sana müptela ruhuma..Üyeler Görebilir ] Hayal bu ya ![]() ![]() ![]() Aralasam gözlerimin pusuna bürünmüş penceremi usulcasokulur musun geceme ![]() ![]() Dönsem yüzümü rüzgara ![]() ![]() Çeksem bana sunduğu kokuyu,"seni" taa içime ![]() ![]() Islansa dudaklarım özleminin akıttığı gözyaşlarıyla ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Silüetin canlanıp siler mi parmak uçlarıyla ![]() ![]() Sokulsam usulca koynuna ![]() ![]() Nefes almaya korkarak dalsam gözlerine ![]() ![]() Hiç kıpırtısız,heykele dönüşmüş bir bedenle gidersem özlemimi ![]() ![]() Susmasan ![]() ![]() Hep konuşsan ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Anlatsan bana beni ![]() ![]() Sendeki hikayemi ![]() ![]() ![]() ![]() Usulca haritasını çıkarsam yüzünün parmaklarımla ![]() ![]() Küçük buselerle teyid etsem çıkardığım her adresi ![]() ![]() Ve sen olsam ![]() ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Senin olsam ![]() ![]() Damarlarıma doldurduğum sen ile uzasa gece ![]() ![]() Biriktirdiğim kelimelerimi döksem bir bir ![]() ![]() Toplasan benden dökülenleri ![]() ![]() yerleştirsen ![]() ![]() Tıpkı hep hayal ettiğim gibi ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Şımarsam azıcık ama fazlasıyla seni şımartsam ![]() ![]() Öpsem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yetinmesem gördüklerimle aksam içine nefesinle ![]() ![]() Sen olsam ![]() ![]() Ah sen olsam ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Başkaldırsam herşeye yaşananlara inat ![]() ![]() Dimdik dikilsem mazinin önüne ![]() ![]() Kazısam hiç olmamış gibi ![]() ![]() Yok etsem ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Dolaşırken parmakların saçlarımda kondurken küçük buselerini omuzuma mayışsam ![]() ![]() Sımsıkı kilitlediğim gözlerimde oluşturduğum hayal dünyamızda kanatlansam ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Seni de sürüklesem peşimden konduğum her buluta ![]() ![]() Sek sek oynasak elele ![]() ![]() Gülsek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra sen yine bir anda büyüyüp bastırsan sıkıca göğsüne beni ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Nefesimi kessen ![]() ![]() Ürpersem hissettiğim teninle ![]() ![]() Uzun iç çekişlerle kokunu çeksem ciğerlerime ![]() ![]() Huzur olsan ![]() ![]() ![]() ![]() Canıma katasım var seni yine ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Hadi kat kokunu rüzgara yolla bana ![]() ![]() Ya da daha iyisi gözlerimin içine bakarak uzat elini ![]() ![]() Huzur ol sana müptela ruhuma ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|