Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldım, hafızama, kıpırdama, sakın

Kıpırdama sakın... Hafızama aldım bile seni

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kıpırdama sakın... Hafızama aldım bile seni

serin üflediği bir saatte;gözlerimi dikmişim gökyüzüne yine seni düşünüyorumDüşünüyorum o halde varsınHep olduğun yerde, içimin en sakınılanındasın"

Kıpırtısız
Dingin
Yeşil gözlerinle gülümserken
Kıpırdama sakın (Hafızama aldım bile)

"Saklıyorum seni bi yerlere, bekle birazTam, acılarına merhem olduğumu söylerken çektiğim fotoğrafının yanına koyuyorum Gözlerinin yeşili… İki farklı tonu nasıl da güzelBiri güneş vurmuş gibi parıltılı taze bir fidan ve diğeri puslanmış bir akşam üzerinde olgun bir koca çınar"

Yaslandığım
Dinlendiğim
Kendime dillendiğim
Yapraklarını dökme sakın (Dilekler bağladım bile dallarına)

"Bize dairUmut yüklü, henüz yitmemiş…Defter aralarında sakladığım kurumuş gül gibi saklıyorum seni içimin sayfalarındaKimseler bilmesin demiştin, sakınıyorumEn büyük hazinem oluyorsun çocuk aklımaHırsızlardan sakınmak için kilitli tutuyorum dudaklarımı Sana susuyorum
Lal olup bize “sus” uyorumBir gülüşünle su veriyorsun gönlüme"

Bulut olup
Çisil çisil elerine yağıyorum
Sonra şımarık küçük sevgilin oluyorum
Sımsıkı sarıl, bırakma sakın ( Kokunu çektim bile içime)

"Narkoz almış gibi uykuya hazırım şimdi,sen kokulu rüyalara…Yarı baygın, yarı ölü halimdir sana en yakın olduğum zamanElimi uzatsam değecek kadar, gözlerimi yummam yeterİşte buradasınKolların bana açılmışUçurtmamsın sevdaya doğru ayaklarımı yerden kesen"

Savruluyorum
Rüzgar kirpiklerimle sevişiyor
İçim çekiliyor
Takılıp gerçeklere, durma sakın (Ben çoktan düştüm bile içine)

"Zamansız oldu, biliyorumHatta biraz da geçAkıl edemedim, düşüşleriBen alışkınım uçurum kenarlarına, rüyalarımda çok atladım boşluğa, süzülüp parmak uçlarımda konuverdim sevdaya"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com