![]() |
Ben bilmem .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben bilmem ..![]() Ne eLim düzgün kaLem tutar, ne de biLirim yar üstüne siirLer yazmayi ![]() ![]() ![]() Ama birsey biLirim ki ![]() ![]() ![]() Sevdigince yasar insan ve sevdigince; dudakLarindan düsen her sözcük bir öyküdür, bir siirdir yar üstüne ![]() O benim ![]() Ve o sevda benim sevdam ![]() Zordur gideni durdurmak bazan, "Geri dön" diyebiLmek agir geLir insana ![]() GözLerinde kaLan bir damLa yas büyüyüp seLe döndükçe, "Geri dön, çünkü Seni Seviyorum" diyememenin acisi çökünce yürege ![]() ![]() ![]() "Bir aksamüstü yaninizda oLanLar oLmasi gerekenLer mi ![]() ![]() yasamimiz boyunca karsimiza çikan firsatLari nasiL heba ettigimizden, ve sonra geri dönüp "O"nu nasiL aradigimizdan ![]() ![]() ![]() ve, O nun bu zaLim sehirden çoktan gittiginden dem vurur ![]() Geri dönüp,O nu ararken ![]() ![]() ![]() KimbiLir ![]() ![]() ![]() Dümdüz, kisacik o iki sözcük yeter; "Seni Seviyorum" ![]() ![]() ![]() Ben biLmem yar üstüne siir yazmaLari biLmem öyküLerde O nu aramayi ![]() ![]() ![]() EL uzatip, "Seni Seviyorum" diyebiLmenin gururu varken ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|