![]() |
bilmek istiyorsan , dinle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() bilmek istiyorsan , dinle![]() Bilmek istiyorsan, dinle! İnat degil sende kalısım, kaybetmenin acısı degil, hayal kırıklıgı ya da kendimi affetme cabam degil! Senin mukemmel olman, hatasız olman, yanlıssız olman hic degil! Masum degiliz ikimizde, biliyorsun! Her seyin ilkini yasadım sende! En acısını tattım ihanetin! Bana yalan soylememek adına susmayı tercih ettigin buyuk sırların icinde beni can evimden vuracak tohumlar gizledin! Yine de affettim! Sensiz olmamak icin kabullendim! Ve sen, hatalarımla sevdin hep, nazlarımla, sitemlerimle ![]() ![]() ![]() Senin kavusmak dedigin benim icin ölümdü! Uzagında kalmaktan daha cok yaralıyordu beni zaman! Akıp gidiyordu ve o hazin sonu bekliyordu yuregim! Konustukca alısıyor, alıstıkca korkuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevdim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitmek istesem giderimler yalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolay mı sanıyorsun? Yapayalnız olmak, surekli bir savas halinde ve bir basına, nereyi korudugunu bilmeden savasmak! Benim hayatım basit mi sence? Eglenceli mi, luks mu? Koca bir sehirde, kimsesiz, surekli degisen yuzlerle yasamak! Yeni insanlar tanımak ve korkmak her birinden ![]() Ben; Sendeyim, cunku ruhum sende huzurlu benim ![]() ![]() ![]() Sendeyim, cunku senin acın bile guzel ![]() ![]() Sendeyim, cunku varsın, ordasın, yasıyorsun, hissediyorum ![]() ![]() Sendeyim, cunku gidecek yerim yok ![]() ![]() Sendeyim, cunku Tanrı yarattı beni, sen var ettin! Sendeyim, cunku aslım sensin ![]() ![]() Sendeyim, cunku bel kemiginim senin ![]() ![]() Sendeyim, cunku bendesin ![]() ![]() Sendeyim, cunku benimsin ![]() ![]() Sendeyim, cunku korkuyorum ![]() ![]() Sendeyim, cunku asıgım ![]() ![]() Sendeyim, cunku muhtacım ![]() ![]() Sendeyim, cunku muhtacsın ![]() ![]() ![]() Sendeyim, cunku parcanım senin ![]() ![]() Sendeyim, cunku parcamsın benim ![]() ![]() Sendeyim, cunku aynı yaranın cocuguyuz ![]() ![]() Sendeyim, cunku Yolumda Yolcumda SENSİN!!! |
![]() |
![]() |
|