![]() |
Hayata Yenildim Anne /Bahtıma yenildim anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata Yenildim Anne /Bahtıma yenildim anneAnneciğim! Evlatlar vardır başarılarını, zaferlerini yazarlar ![]() ![]() ![]() Sana yazacak bir başarım, bir ödülüm yok anne ![]() Keşke olsaydı da, seni sevindirebilseydim ![]() Keşke, benim de anneme yazacak, anlatacakbaşarılarım olsaydı ![]() Ama yok anne ![]() ![]() ![]() Sevdiğin, okşadığın saçlarıma aklar düştü anne ![]() İlk evvel saçlarım hayat mücadelesinde yenildi ![]() Düşmanlarım hep benden güçlü oldu anne ![]() Onların tahta kılıçları benim çelikten kılıcımı paramparça etti ![]() Onlar beni yenmek için ne senaryolar yazdı, ne iftiralar attılar ![]() Ben, ‘masumum’ bile diyemedim ![]() Düşmanlarıma hep yenildim anne ![]() ![]() Ve ne yazık ki, dostlarıma da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben onları dost bilirken onlar beni meydanlarda tuş ettiler ![]() Arkamda hep bir hançer yarası oldu anne ![]() Senin anlayacağın dostlarım beni düşmanlarımdan daha beter etti! ![]() Kahkahayı unuttum, tebessümle dost oldum ![]() Yüzümde acı bir tebessüm var şimdi ![]() Bahtıma yenildim anne! Çocukluk yıllarımın özlemiyle seni aradım anne ![]() ![]() ![]() Senden daha şefkatlisini, daha merhametlisini bulamayacağımı bilerek ![]() ![]() ![]() Her şey küçükken güzelmiş anne ![]() Şimd büyüdüm ve yenilmeyi öğrendim anne ![]() ![]() Gülü çok sevdim hele alını, pembesini Bahtıma hep beyazı düştü anne ![]() ![]() ![]() O çok sevdiğim güllerin, dikenlerine yenildim anne ![]() ![]() ![]() Açlığa-tokluğa, hastalığa-sağlığa, dosta-düşmana ![]() ![]() ![]() Hepsine ama hepsine yenildim ![]() ![]() ![]() Senin anlayacağın hayata yenildim anne ![]() ![]() ![]() Yenildim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|