|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağlayan, ardından, çocukları, kaybetmişliğin, oynuyorum |
![]() |
Ve ben artık, kaybetmişliğin ardından ağlayan çocukları oynuyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve ben artık, kaybetmişliğin ardından ağlayan çocukları oynuyorum..Artık kabullenmişliğin yorgun havasını çalıyorum şimdi ![]() ![]() Vurgun yemiş satırlarım son yıkıntıların altında çırpınırken, Ben derinden bir türkü tutturmuşum akıp giden zamana ![]() ![]() Hislerim yanıyor! ![]() ![]() Ve ben artık, kaybetmişliğin ardından ağlayan çocukları oynuyorum ![]() ![]() Neydi bizi bu karanlığın girdabında rotasız bırakan, Neydi hislerimizin dumanını savuran? ![]() ![]() Yok olmuşluğun keyifsizliğini mi sürmeliyim şimdilerde, Yoksa senin yok oluşunun acısını mı sindirmeliyim içime? ![]() ![]() Yoksun! ![]() ![]() Bir hayal kadar duman, bir duman kadar bulanık hayalin ![]() ![]() Tutunacak gibi oluyor ümitlerim, Bir adım veriyorum sana karşı, Bulanıklığı da kalmıyor dumanının ![]() ![]() Yoksun! ![]() ![]() Az önce verdiğim nefes kadar anlıktı varlığın, Az önce hayat verdin bana, ama şimdi; yoksun! ![]() ![]() Karşımda bulanık dumanın, içimde hislerin alevi Ve elimde kalemim ![]() ![]() Son demlerini döküyorum satırlara teslim olmuşluğun, Son nağmelerini mırıldıyorum titrek dudaklarımdan Ve üşüyen ellerimle enkazını oluşturuyorum Ardında yıkıntısını bıraktığın satırların ![]() ![]() Sen, tutulan el kadar sıcak bir gerçek, Verilecek bir nefes kadar da gidicisin ![]() ![]() Tutsam içimde öldürecek, bıraksam uçup gideceksin ![]() ![]() Sen, efkar sigaramdaki duman kadar hayal, Enkazından kurtulamayacağım kadar da Yıkıntı bıraktın ardında ![]() ![]() Ve ben kabul ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ruh kadar sessizim şimdi odalarda gezinen, Gözdeki fer kadar gidiciyim ben de ![]() ![]() Elveda hayallerin kahramanı, elveda aşkın dumanı, Ve elveda yıkıntılarımın mimarı ![]() ![]() Yak! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimden feri de çek! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|