![]() |
Yolun aÇik olsun bensİzlİĞe |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yolun aÇik olsun bensİzlİĞeYolun açık olsun bensizliğe ![]() Gücüm yok daha fazla tutamam seni Kararlıysan çek git sevgilim ![]() ![]() ![]() Unutamam değil ![]() ![]() ![]() Unutmam seni ![]() ![]() ![]() Belki arasıra nedensiz durup dururken gözlerim dolduğunda Hayata karşı isyanlarım olucaksın ![]() ![]() ![]() ![]() Sen beni düşünme ! Sana olan sevgimi nasıl büyüttüysem Acınıda öyle bir yücelikle kalbime gömerim ![]() ![]() ![]() Hadi sevgilim git artık durma öyle karşımda Git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz daha durursan tutamayacağım gözyaşlarımı ![]() ![]() ![]() Bilirimdayanamazsın sen benim gözümden akan bir damla gözyaşına !! Onun için çabuk Git ![]() ![]() ![]() ![]() "Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce ![]() ![]() Hüzünkeder yüreğime saplanır" ![]() ![]() ![]() Şimdi ise hem kendi yüreğine hüzün ve keder saplıyorsun Hemde benim yüreğime büyük bir yara açıyorsun ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim yerime başka birini koyabileceksen ![]() ![]() ![]() Benimle yaşadıklarını Onunla yaşarken aklına benim gelmeyeceğime inanıyorsan ![]() ![]() ![]() Geriye dönüp baktığında Yüreğinin bir kenarı sızlamayacaksa ![]() ![]() ![]() Kendini çaresiz ve ağlamaklı hissettiğinde ![]() Gözlerin benim omzumu aramayacaksa ![]() ![]() ![]() Hayattan ve insanlardan bıktığında yanında sadece benim olmamı istemeyeceksen ![]() ![]() ![]() "YOLUN AÇIK OLSUN BENSİZLİĞE" |
![]() |
![]() |
|