![]() |
Sevda Çıkmazı... / Sana adıyorum bu satırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevda Çıkmazı... / Sana adıyorum bu satırlarıSevda Çıkmazı ![]() ![]() Sana adıyorum bu satırları beklentisiz Sende bekleme sakın Sanmaki farklıdır diğerlerinden Hem kez alıntı yapıyorum başkalarına yazılmış şarkılardan Çalıyorum ![]() ![]() Çünkü artık hissedemiyorum Hissizim Niteliksiz Etkisiz tepkisiz ![]() ![]() Siyahın Matemi’ni serdim üzerime Hep derdin ya ’Siyah en çok yakışandır sana Ve yine de yakıştır bana bu yakan halini Sen ![]() ![]() Kan kırmızıları çal üzerine sevdanın rengiymiş ya kırmızı Başka bir renk uymaz ki tenine Yeşilinide değdir sevdanın aralarına Değdir ki eresin benim eğdiremediğim muradına ![]() ![]() Dinle bak ne diyor aşığın teki ’Aşkı Ararken Bitti Bütün Yollarım Oysa ben Benim aradığım aşk degildiki Sendin senlilikti tek seninle olabilmekti ![]() ![]() Bilmezdimki hayatımın tek çıkmaz sokağı olabileceğini Kıstırıldım Köşeye sıkıştırıldım Dönüşü yoktu Plansızdı Hazırlığı önceden yapılmamıştıki vazgeçişin Böyle dara düşeceğimi bilseydim ![]() ![]() Yüreğimi ufak parçalara böler Ve beni sana getiren o yolun her bir milimine sererdimki Başımı eğip geldiğim gibi dönebileyim ![]() ![]() Tanrı korurmuş ya sevenleri Olamadık sevenlerden,sevemedin sevebileceğin değildim Haketmedim Sevendim tek taraflı ![]() ![]() Korunmasızım bak Bak savunmasızım Yolsuz ,yordamsız Sensizliğin çıkmazında,sessizliğin ortasında Razıyım ![]() ![]() Sen üzülme kahrolma Günden güne eririm ben sevdanın çıkmazında Olsun Sen yinede ne haldeyim bilme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|