![]() |
Ben Seni Böyle Sevdim İşte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni Böyle Sevdim İşte![]() ![]() ![]() Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören ![]() Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime ![]() Bir başka yerde olamazdın zaten ![]() Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın ![]() ![]() ![]() ![]() Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, kez bu kadar kolay kabullendi seni ![]() Herhangi bir konuk değildin artık ![]() Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama ![]() O yüreğin gerçek sahibiydin ![]() Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya ![]() ![]() ![]() Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle ![]() Çiçek çiçek açtın yüreğimde ![]() Gökkuşağı zayıf kaldı, senin renklerin karşısında ![]() Taze bir yaprak gibi yeşildin ![]() Açelya idin pembeliğinle ![]() Üzerine çiğ taneleri düşmüş sarı güldün ![]() Kırmızıydın bir ateş gibi ![]() ![]() ![]() ![]() En çok bu renkle anmayı sevdim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime bile dar gelirken, İçinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık ![]() En kızgın,en tahammülsüz olduğum anlarda bile, Seni düşünmek yetti bana ![]() İçimdeki sevinç yüzüme yansıdı, güldüm ![]() Beni öylesine güldüren senin sevgindi Ve ben kaygısız, içten gülüşün ne demek olduğunu, Nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle ![]() ![]() ![]() Her şeye rağmen sevdim seni ![]() Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yoktu ![]() Koca bir kente, koca bir ülkeye kafa tutabilirdim ![]() Sen elimden tuttuğunda, patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim, kül ederdim ![]() Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm ![]() Ve o göle bir tek sen girebilirdin ![]() Sevdim ve hayrandım da ![]() ![]() ![]() Her halin çekti beni ![]() Duruşunu, uyumanı,gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, kurnazlığını, çocukluğunu,olgunluğunu sevdim ![]() Sesini de sevdim suskunluğunu da ![]() Küçük oyunlarını, kaprislerini, sitemlerini, korkularını sevdim ![]() Seni ve o doyumsuz sevdanı, uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman ![]() Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün yenilendim ![]() Seninle çoğaldım, büyüdüm ![]() Eksik kalan neyim varsa tamamladın ![]() Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin ![]() Sevdim işte ötesi yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|