![]() |
Benim Aşkım Adam Gibi Adam Olmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Aşkım Adam Gibi Adam Olmalı![]() Benim Aşkım Adam Gibi Adam Olmalı Benim aşkım benim gibi olmalı ölümüne sevmeli Cesur yürekli aşkta kuşlar kadar özgür olmalı Öyle kibar aşıklar gibi çıt kırıldım değil Benimsin dediği zaman kalem kırılmalı Adam gibi adam olmalı Belki bir gün ama sanmam Benim aşkım benim gibi olmalı hak bir aşk bir Ya benimsin ya ölümsün demeli candan sevmeli Şevkâtle sarıp tutkuyla karıp yüreğimi rehin almalı Adam gibi adam olmalı Belki bir gün ama sanmam Benim aşkım sağır olmalı kör olmalı güvenmeli Öyle her söyleneni görmemeli duymamalı Bilmeli ki ölümüne onunum aşkta esaret değil cesaret vermeli Özü sözü bir olmalı adam gibi adam yani Belki bir gün ama sanmam Benim aşkım benim gibi olmalı geçmişe bakıp Kafayı takıp öyle kenara çekilip bakmamalı Ya benimsin ya da yerinsin demeli ölümüne sevmeli Adam gibi adam olmalı Belki bir gün ama sanmam Benim aşkım benim gibi olmalı Güllerle kandırmayıp ateşlerde yandırmayıp Vaâdlarla, umdurmayıp eli üstüne güldürmeyip Görsel değil real sevmeli bu yüzden diyorum ki SEVMEK HER KİŞİ DEĞİL ER KİŞİ HAKKIDIR Belki bir gün ama sanmam hani nerde adam gibi adam Ayşe Özdemir ![]() |
![]() |
![]() |
|