![]() |
Gel ve Al Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gel ve Al BeniGel ve Al Beni Gözlerimi kapatıp, içime çekiliyorum ![]() Dudaklarımın ateşi, buluşuyor dudaklarınla ![]() Çırpınıyor yüreğim ![]() Sensizliğin yükü, o kadar ağır ki! ![]() ![]() ![]() Taşıyamıyorum ![]() Birbiri ardı sıra, karınca dizilişi gibi, sıcacık yağmurlarım dökülmeye başlıyor sana… Hayatımın uslanmaz ruhuna, tatlı belasına ![]() İçimde ıpıslak oluyorsun ![]() Sevdamın ateşiyle kuruluyorum seni ![]() Nasıl da kuşatmışsın beni ![]() Beyninle, sevginle, ruhunla, sesinle, arkadaşlığınla, dostluğunla ![]() Öyle tatlı, öyle tatlı, bir kuşatma ki bu, çıkmaya çalışmıyorum ![]() Hiç savunmam yok bilesin ![]() Ellerimi kaldırıyor beyaz bayrağımı sallıyorum ![]() Ve… Her şeyimle teslim oluyorum sana ![]() İndir silahlarını ![]() ![]() Gel ve al beni ![]() Sana sakladım, içimdeki sonsuz sevgiyi ![]() Hayata dair yaşanabilecek bütün heyecanlarımı ![]() İçimden dışarıya taşan deli sevinçlerimi ![]() Sana sakladım, demlenmiş hüzünlerimi ![]() Çocukluğumdan kalanları ![]() Ve… Hiç vazgeçmedim ki! ![]() ![]() Bunca zamandır seni sevmekten ![]() Ben, o mavinin hiç sıkılmayan yolcusuyum şimdi ![]() Hadi! ![]() ![]() ![]() Gel ve al beni ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|