![]() |
Ben artık gidiyorum.!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben artık gidiyorum.!!!!!!!!!Sana sımsıkı sarılmak istiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neler yazmak istiyorum sana bir bilsen, tek yapabildigim yazmak oldugundan yine yazıyorum işte! Seni daha önce de yazmıştım ama bu kez bir daha yazmamak üzere, seni beynimde, içimde bitirerek yaziyorum, yada bitirmek isteyerek ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyaları etrafında döndürmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar gerçeksen o kadar yalandın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Işte bu yüzden imkansızlıgına hep inandım! Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi deli gibi sever oldugumda, sen benim her şeyim oldugunda ben senin için hiç yoktum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke kendi dünyamda bir zamanlar seni sevdigimden hiç bahsetmeseydim Sen beni hiç sevmedin! Ben Seni Seviyorum dedigimde Seni Seviyordum! Ben Seni Özlüyorum dedigimde Seni Özlüyordum ![]() Ben Senin Için Ölürüm Dedigimde ben senin özleminden zaten ölüyordum ![]() ![]() ![]() Ve Ben Simdi Senin Hayatından Gidiyorum! Ben Kaybettim ![]() ![]() ![]() Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Ben artık gidiyorum ![]() sunum VİOLE |
![]() |
![]() |
|