![]() |
Seni Ölesiye Sevdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Ölesiye Sevdimsen can'dın ![]() ![]() ![]() sen Ferhat'tın Şirinliğime ![]() ![]() ![]() Siyah beyaz bir filmin en renkli yanıydın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki şehir arası gidip gelirken dağlara bir tek adın-dı yazdığım gözlerimle ![]() ![]() ![]() Kulaklarımda çınlayan sesine karşılık verirdim bazen etrafımdaki şaşkın bakışlara aldırmadan ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaktan uzağa severdim ![]() ![]() ![]() Öylesine değil asla ![]() ![]() Hayallerimdeki esas oğlan-dın sen ![]() ![]() ![]() Rüyalarımın tek/i ![]() ![]() ![]() Şimdi sonbahar kokan hüznün ortasına bağladım umutsuzluklarımı ![]() Gel/git-ler çisil çisil yağsada yalnızlığıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsminin içinde başharfimin olduğunu bilmek bile umut ![]() ![]() ![]() Belkide umutsuzluklar bile umut ![]() ![]() ![]() ![]() Bahanesi çok umudumun ![]() ![]() ![]() ![]() Umudum'sun ![]() ![]() ![]() Umutsun sen ![]() ![]() ![]() ![]() Mecnun'sun Leyla gibi yanan yüreğime ![]() ![]() ![]() Züleyha'lığıma Yusuf'sun sen bakmaya doyamadığım yüzünle ![]() ![]() ![]() Aşk'ın adısın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilesin ki ![]() ![]() ![]() Seviyorum Seni ![]() ![]() ![]() Öylesine değil üstelik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölesiye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|