|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlayamıyorken, anlaşılmayı, beklemek, hayalden, kendimi, öte |
![]() |
Ben bile kendimi anlayamıyorken, anlaşılmayı beklemek hayalden öte. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben bile kendimi anlayamıyorken, anlaşılmayı beklemek hayalden öte.![]() 'İyi' demek adettendir ya ! Ben bile kendimi anlayamıyorken, anlaşılmayı beklemek hayalden öte ![]() 'iyiyim' dedim ![]() ![]() ![]() Değilim ![]() Anlatılması zor bir duygu içimdeki Her harf ![]() Her kelime ![]() Ve her cümle olduğundan ya çok basit yada daha karmaşık bir hale getiriyor dilime getiremediklerimi ![]() Bir gün konuşmayı unutmak sadece susmak istiyorum ![]() Bir gün susmayı unutmak ![]() ![]() 'Kime neye konuşursan konuş' diyorum ![]() ![]() ![]() Yeter ki susma ! Hiç bir söz yetmiyor beni bana anlatmama ![]() ![]() ![]() Dinleyemiyorum kendimi acımadan içim ![]() ![]() ![]() Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu Ve değseler hüznüme döküleceğim parça parça ![]() ![]() ![]() Bir anlık değil boğulduğum bilinmezlik ![]() Acısı çıkıyor sustuklarımın ![]() Oysa ben iyiyim görünürde ! Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum ![]() ![]() ![]() Ya hep ben fazla geldim yada hep birşeyler eksik kaldı ![]() Şimdi iyi olan ne varsa üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını Ve ben İyi olmanın eşiğinde korkulara kapılıyorum ![]() Anlamadığım biçimde ![]() ![]() ![]() Sebebim yok ![]() Belkide çok Geldik ![]() Biliyorum; Ben bile kendimi anlayamıyorken ![]() ![]() Ben kendimi Görmüyorum ![]() Duymuyorum Ve bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu ve değseler hüznüme döküleceğim parça parça ![]() Ne kendimdeyim ne olmak istediğim yerde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|