![]() |
Gittin İkimizi de Yalnızlığa Esir Ettin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gittin İkimizi de Yalnızlığa Esir Ettin![]() Gittin ![]() ![]() ![]() İkimizide Yalnızlığa Esir Ettin ![]() ![]() ![]() ![]() kendimden, uzak düşlerim vardı benim ![]() ![]() virgülü sevda, noktası yalnızlık ![]() ![]() ![]() ![]() katmerli burukluklarında takılı kaldım, yalnızken yenik düştüm hayata, duruşumdaki eksiklik, gözlerimin hazan doluşu, tökezlemelerim, hayatı tekmelemelerim, adı hep yalnızlık ![]() ![]() ![]() kovalamak gölgeleri duvarda, sensizken seni hayal etmek, boyası bitik bir ressamın fırcasında, yitip gitmek yalnızlık ![]() ![]() ![]() küf kokulu gecelerde, yüreğimin, en saf,en dip köşesinde, çalan kemanın en tiz sesinde, el değmemiş yalnızlıklar, yeşertiyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ağlarken küskün gökyüzü, henüz doğmadan şafak, kaçmalıyım, içimdeki benden yalnızlıklarıma ![]() ![]() ![]() bütün duygularımı, yalnızlıklarımı , sığdırdım ceplerime, özlemlerim çarpık çizgisi, yüzümde ![]() ![]() elimde isyanlarım, ben senli yalnızlığımdayım ![]() ![]() ![]() ![]() gittin ![]() ![]() ikimizide yalnızlığa esir ettin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|