![]() |
En son senİ ÖldÜrdÜm yÜreĞİmde!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En son senİ ÖldÜrdÜm yÜreĞİmde!!EN SON SENİ ÖLDÜRDÜM YÜREĞİMDE!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En son seni öldürdüm yüreğimde hayallerimde asılı kalan seni zamanlarımın içinde ![]() ![]() ![]() ![]() kara kışları yaşattığım zavallı ömrümün her bir köşesinde çaresizliğimin sensizlikle savaşı sürüp gitsede ![]() ![]() ![]() ![]() en son seni öldürdüm yüreğimde! ![]() ardından isyanlarımın peşine düşsem de içimde yangından bir duvar örüp gitsende ![]() ![]() ![]() ![]() kabuk tutmayan yaralarıma her gün yenisini eksende ![]() hasarım bu defa ağır sevdiğim!! en son seni öldürdüm yüreğimde!! ![]() sarı sonbaharları severim yerine sevmediğim günlerde ![]() gönlüme bir kelepçe takar;elimde olanlara sarılırım ![]() ![]() ![]() ![]() yokluğunun gölgesi içime düştüğünde ![]() dilime sus!!derim;kalemime dur!!yüreğime de engel olurum bakmam gözünün yaşına bile ![]() ![]() ![]() ![]() işte böyle; ben ölürken bile;en son seni öldürdüm yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() yılların yorgunluğu çökerken üstüme ![]() ![]() ![]() ![]() gecelerin ağırlığı serildi ömrüme ![]() yazdığım her sevda şiirine bilindik kahraman olsan bile; canım acımaz üzülme gidişinle ![]() ![]() ![]() ![]() ayaklarım yere basmaz sanma umutlarım dallarında solmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yarınlarım sende kalmaz korkma ![]() ![]() ![]() çün ki ben; en son seni öldürdüm yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni öldürdüm yüreğimde ![]() ![]() ![]() (sen gittim dediğinde öldün bende;ben ise hala can çekişyorum funda saglam alıntı |
![]() |
![]() |
|