![]() |
Bu Gün Güneş Benim İçin Son Kez Doğacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Gün Güneş Benim İçin Son Kez DoğacakYine seninle sabahladığımız bir gündü ![]() Beraber bakmıştık doğan güneşe, Gözlerimizi ovuşturarak ![]() hissetmiştik güneşin ilk yakıcı sıcaklığını ![]() Nice sabahlar bizim için doğsun dedik ![]() Sadece birbirimize ![]() Oynamıştık güneş ışığının Duvara yansıyan gölgelerinde, Kalp işaretleri yaparak ![]() Balkona çıkıp içmiştik, Bizi kendimize getiren ilk kahvemizi ![]() Sokularak birbirimize ![]() Kül tabağına koyduğun su bile kurumuştu o anda ![]() Güneşin sıcaklığın dan ![]() Sonraki günlerde de çaylarımızı yudumlamış tık ![]() Ve o balkonda seyretmiştik bulutlar arasındaki dolunayı ![]() Ne oldu da kayboldu o bizi yakan güneşimiz ![]() O oyun oynadığımız duvarlar yok artık ![]() Yıkıldı ![]() ![]() Güneş de parlayan heyecanlanan kalplerde karardı ![]() Kararan bir kalbin güneşle, oyunla işi yok artık ![]() Karanlık bir dünyada sarmış etrafımı karanlık çemberi ![]() Bugün güneş benim için son kez doğuyor ![]() Yarını sonrası tekrarı yok bu doğuşların ![]() Umarım yenin günün doğan güneşi ![]() Sana güler, yansır,hiç batmaz ![]() Bende seyrederim seni bıraktığın karanlıklardan ![]() Beyas Çorlu YILMAZ BARITLI |
![]() |
![]() |
|