![]() |
Kural dışı sevginin eseriyiz, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kural dışı sevginin eseriyiz,![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimin orta yerine senin bedduaların dua diye kabul edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senden o kadar kaçmak isterken ![]() ![]() ![]() ![]() sen bana müptela bir mülteci oldun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yasadışı aşkıma seni ihlal ederken ![]() ![]() ![]() ![]() biz çoktan kural dışı bir hayatta bir olduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Farkında olamadık farkındalığın bizi bu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() yakıp kavuran bir illet olacağını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilemedik sevda diye sığındığımız sevginin ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi kendine esir edip müebbet yiyen ![]() ![]() ![]() ![]() Zanlının en ağır damgasını yiyeceğimizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz bu hayatı kurallarına göre değil ![]() ![]() ![]() ![]() Kuralsızlıklar içinde baş gösteren sevgili olduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç kimsenin hiç olduğu bir saatte ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimizin tam ortasından bizi vuran kurşunlara yenik düştük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz seninle aynı yolda bir ömür yürüyecek kadar cesaretli değildik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkaklar ülkesinde duyguları sansür edilen iki acizdik ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yanan sende hey gidi günler diye anan konumundasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yandıkça sen çoğalan andıkça beni eksilten iki bilinmeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz bu aşktan sınır dışı edilen iki meçhulüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırılan kanatlarımızda düşlenmesi zor iki umudun bilinmeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|