![]() |
Hüzünler Raydan Çıktı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüzünler Raydan ÇıktıHüzünlerim Raydan Çıktı Bilesin isyanlardayım İhtiyacım Var Sana Sıcaklığına Bil Artık Bunu ![]() Bu gece hüzünlerim raydan çıktı Sana olan imkansızlığımla Bir başka alemlerdeyim Aylardan hüzün, mevsimler hüzün ![]() Günlerden hasret Sana öylesine susadım ki Bir çare bulsan susuzluğuma Sağanak yağmurlar olsan ömrüme İhtiyacım var sana Sıcaklığına ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında aşk Su gibi hayat vermeli insana Ama zehir oluyor işte Yaşam bazılarına İhtiyacım var sana Sıcaklığına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden uzak olduğumdan beri Kirpiklerimde kaldı gözyaşlarım Hayellerimi gözyaşlarıma bırakma Al bu kalleş hüzünleri benden İhtiyacım var sana Sıcaklığına ![]() ![]() ![]() ![]() Mevsimlerin peşine takılıp takılıp Hüznü oradan oraya Taşıyan yağmurlar gibi Ne çıkar yapamadıklarımız Yaptıklarımızla kaldıysa Bana kalan ![]() ![]() ![]() Sıcaklığını hissedemediğim ellerin Bakamadığım gözler Yazıyorum işte sessizce Boşver ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime bile itiraf edemediğim Sensizlik esir aldı yüreğimi oysa İhtiyacım var sana Sıcaklığına ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|