![]() |
Son Nefeste Haykırdım İmkansızım Adını |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son Nefeste Haykırdım İmkansızım AdınıAgLadıgını gördüm dü$ümde, Gözya$ına uzandım dokunamadım ![]() ![]() ![]() Bi sigara yaktım ikimize, DumanıyLa birLikte seni Cektim icime, Son nefeste haykırdım imkansizim adını, Seni buLamadım ![]() ![]() ![]() Vasiyetimi yazıyorum, Üstüme örttükLeri yırtık ceketimi yagmurLara, Cebimdeki son sigarayı a$ıkLara, KaLbimden süzüLen gözya$Larımı sana bırakıyorum, ELLerim eLLerini aradı, GözLerim gözLerine hasret misaLi ![]() Hergün sabahLadigimiz yerde doLa$tım, İzine rastLayamadım ![]() ![]() ![]() ![]() $imdi sana son kez yaLvarıyorum geL, Hani bırakmı$tın ya beni bi ayaz gecesinde Yapa YaLniz Ben haLa o gecedeyim geL, icimdeki burukLukLa , sana oLan öfkemLe bir okadarda icimi kavuran hasretinLe sevdamLa ![]() ![]() ![]() Seni bekliyorum geL, Bu kadar gadar oLma sende en az benim kadar sevdin bekLiyorum GeL Yorgun ak$amLarda adını kazıdım duvarLara, Senden habersiz ben seni ne cok sevmi$im , GüLü$ünü özLedim bir okadarda öfkeni ![]() Etrafa ne$e sacan güLü$ünü, beni parcaLayan gidi$ini özLedim ![]() Gidi$in benim biti$im oLdu BuNu BiLiyorsun , Artik benimde deyiLsin , Hic bir zaman oLmadigin gibi , oLamiycan gibi $imdi öLüm dö$egindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() Ve diyorumki Son bir defa oLsada geL geL geLLLLLLLLLLL Son bir defa gözLerine bakip giderim |
![]() |
![]() |
|