![]() |
Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim....***** ne Gözümü Alabildim Ne Göze Alabildim**** Ne güze alabildim seni ne de gözümü alabildim senden öyle tutsaktı sana yüreğim bağbozumu sevda mevsiminde ![]() kırık dökük ve ucu birazcık yırtılmış bir sevdalı yürek benimkisi eskilerden kalma bir şevk ile tutuşmuş bir yürek ![]() ![]() ![]() Ne uzaksın nede yakın elimi uzatsam ordasın tutsam yoksun aslına ne garip işte başını çevirsen burdayım aslında baksan göreceksin ama baksanda göremeyeceksin sen öyle başkasın ki ben öyle başka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim....Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim ![]() ![]() ![]() ![]() Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya ![]() ![]() ![]() Birini yanında tutmayı bilemez ama ![]() ![]() ![]() O'nun yokluğunu da İSTEMEZ ![]() ![]() ![]() Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ ![]() ![]() ![]() Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez O'nu ![]() ![]() ![]() Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir ![]() Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya, o zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine: "Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|