![]() |
Seni senden habersiz gizliden gizli sevdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni senden habersiz gizliden gizli sevdim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ SENDEN HABERSİZ GİZLİDEN GİZLİ SEVDİM ![]() ![]() ![]() ![]() Gece zifir dermeden, ruhuma kaydolmuştun Sana haber vermeden, gelip beni bulmuştun Yol sabaha ermeden, düşlerime dolmuştun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarıldın sessiz sessiz, canındaki can evdim Seni senden habersiz, gizliden gizli sevdim ![]() Beni çok bekletmeden, mutlulukta gezdirdin ![]() ![]() ![]() ![]() Daha şafak sökmeden, güfteleri yazdırdın Güneş ışık dökmeden, yüreğine sızdırdın ![]() Çilesiz hem kedersiz, sırlanmış yüce devdim ![]() ![]() ![]() ![]() Seni senden habersiz, gizliden gizli sevdim ![]() Sardığın kollarında, huşu ile nakşettim Yakuttan dallarında, allarına aksettim ![]() ![]() ![]() ![]() Közlenmiş ballarında, sol yanına nüksettim ![]() Kim der ise kadersiz; senle bana yön verdim Seni senden habersiz, gizliden gizli sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hicran, ızdırap dündü; müjdeli an bugündü Mekânlar nura döndü, muhteşem nâr öğündü Sevdayla hasret söndü, vuslat bize düğündü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzüntüm, kaygım yersiz; sevgi yazan ödevdim Seni senden habersiz, gizliden gizli sevdim ![]() sevmek buysa seni senden habersi sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|