Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, hayatı, kimdirozannnn, ozannnn

Ozannnn kimdir-Ozannnn hayatı,biyografisi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erzincan' da doğan Ozan, ilköğretim ve üniversite eğitimini Hollanda' da tamamladı 4 yaşında futbol okuluna gitmeye başlayan Ozan olarak 14 yaşından itibaren profesyonel olarak Hollanda' nın klüplerinden NAC BREDA ve DE GRAAFSCHAP' ta forma giydi Gösterdiği performansla GENÇLERBİRLİĞİ klübüne transfer olan Ozan, daha sonra tekrar Hollanda' ya döndü

Geçirdiği trafik kazasından sonra yeşil sahalara veda eden Ozan, müzik dünyasına adım atarak kendine yeni bir yol çizdi Pop müziğe yeni bir soluk getireceğine inanan Ozan, yeni albümü ile Türkiye' yi de sallayacak

Kanal D' nin düzenlediği Avrupa Popstar yarışmasında 1 olan Ozan "Şekerim Benim" adlı albümüyle müzik dünyasına ilk adımı attı Avrupa' nın İlk Türk Popstarı olmanın haklı grurunu yaşayan Ozan ilk albümüyle Avrupa' da büyük ilgi topladı "Artık şarkılarımı Anavatınım' da söyleyeceğim" diyen Ozan, ilk albümünü Türkiye' den çıkarmaya hazırlanıyor "ŞEKERİM BENİM" adlı ilk albümü ile müzikseverlerin kalbinde taht kurmaya hazırlanan Ozan' ın ilk Klibini ünlü yönetmen Deniz Akel albümle aynı adı taşıyan şarkısına çekti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com