Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, hayatı, kimdirrasim, rasim, öztekin

Rasim Öztekin kimdir-Rasim Öztekin biyografisi,hayatı

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rasim Öztekin, Türk sinemasının yetiştirdiği en büyük tiyatroculardan biridir 1959’da İstanbul’da doğdu İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun oldu

1980-1992 yılları arasında Şahları da Vururlar, Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı, İçinden Tramvay Geçen Şarkı, İstanbul’u Satıyorum, başta olmak üzere Ortaoyuncular Tiyatrosu’nun tüm oyunlarında rol aldı

1992 yılında Bostancı Gösteri Merkezi’nde 2071’de Türkiye adlı müzikali sahneleyip başrolünde oynadı

1995’te Ortaoyuncular Tiyatrosu ile Aptallara Güzel Gelen Televizyon Dizileri, Çok Tuhaf Soruşturma ve Fişne Bahçesi gibi birçok yapımda yer aldı

Bir Günlük Aşk Hikayesi, 72 Koğuş, Arabesk, Tersine Dünya, Passion Du Turca, Pardon ve Şans Kapıyı Kırınca isimli filmlerde oynadı

Köşedönücü, Biraz Düş, Biraz Gülüş, Eğrisiyle Doğrusuyla, Bir Yaz Gecesi Eğlencesi, Boşgezen ve Kalfası, Başka İstanbul Yok ve Yeni Hayat isimli televizyon yapımlarında rol aldı
"http://trwikipediaorg/wiki/Rasim_%C3%96ztekin"'dan alındı

Sayfa kategorisi: Türk tiyatrocular

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com