![]() |
Özgün BİYOGRAFİ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgün BİYOGRAFİ19 Ekim 1979’da Eskişehir’de doğdum ![]() ![]() ![]() ![]() 8 yaşındayken Eskişehir Anadolu Üniversitesi Çocuk Korosu’na girdim ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben çok direndim ve de sınav sabahı uyuya kalan babamı zorla uyandırarak konservatuvar sınavına girdim ![]() ![]() ![]() ![]() Sonuçlar açıklandı, viyola bölümünü kazanmıştım ![]() ![]() ![]() 11 yaşımda tek başıma Ankara’nın yolunu tuttum… Ankara Devlet Konservatuvarı’nda yatılı olarak okumaya başladım ![]() ![]() ![]() Ailem harçlık yolluyordu ama ben o parayı okuldan kaçıp arkadaşlarımla atari oynayarak harcıyordum ![]() ![]() Öğretmenlerim benden memnundu ama hepsinin ortak kanaati aynıydı ![]() Bir yandan da Gitar çalıyordum kendi kendime… 16 yaşındayken bu işten para kazanmaya başladım ![]() ![]() Önce kafelerde sahneye çıkmaya başladım ![]() ![]() Yatılı okuduğum için tabii ki sahneye çıkma konusunda çok zorlanıyordum ![]() ![]() ![]() Kafelerden barlara transfer oldum ![]() ![]() ![]() Neyse ki bu dönem çok uzun sürmedi yine barlarda iş buldum ![]() ![]() ![]() Her şey yolunda gibi görünse de ters giden bazı şeyler de vardı… Geceleri çok geç yattığım için viyola çalışmalarım etkilenmeye başlamıştı ![]() ![]() Mezuniyet dönemim gelip çattığında içimi “ya mezun olamazsam” korkusu sardı ![]() ![]() Bu sıkıntıları unutturacak bir sonuçla okuldan mezun oldum ![]() ![]() ![]() Bu arada Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nda da çalışmaya başladım ![]() ![]() Polonya dönüşü okulun oda orkestrasında da çalışmaya başladım ![]() ![]() ![]() Tabii ki amacım senfonide kadrolu olarak yer alabilmekti ![]() ![]() ![]() Bu arada pop müzik sanatçıları değil ama kendi sözlerini ve müziklerini yapan sanatçılar benim çok dikkatimi çekiyordu ![]() ![]() ![]() İçimden gelen sese kulak verdim ve de Türkiye’nin iyi müzik yapan müzisyenlerinden ve sevilen pop starlarından biri olma kararı aldım kendi kendime… Sizce iyi etmiş miyim böyle bir karar almakta, ne dersiniz? |
![]() |
![]() |
|