Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
anlamı, ayakkabı, görmek, rüyâda, tabiri, yorumu

Rüyada ayakkabı görmek Nedir Anlamı Tabiri Yorumu

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rüyada ayakkabı görmek Nedir Anlamı Tabiri Yorumu



Rüyada ayakkabı görmek, ayakkabı, giyim, kundura, tamir, rüyada görmek, tabiri
Zenginlik ve servet demektirYeni bir ayakkabı almak veya ayakkabısını kaybetmek, kötü günlerin belirtisidir Rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder Yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır Bu rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar Ayakkabı diktirmek, üzüntülere ve terk edilmeye; ayakkabı sıkması, çevrede bir cinayet işlenmesine; bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin kötüleşmesine işarettir Siyah, beyaz, kırmızı ayakkabı giymek birden bire bir sıkıntıyla karşılamayı; Sarı ayakkabı hastalığı anlatır Ayakkabıları çıkarmak çok yakında zorluklardan kurtulmayı anlatır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.