![]() |
Sevdim Seni Matematik/Ahmet Yıldız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdim Seni Matematik/Ahmet YıldızÜyeler Görebilir ] Herkesin alıp çocuğuyla birlikte okuması gereken bir kitap bu ![]() ![]() ![]() Kitabin icinde eglenceli olarak anlatilan matematigin kökeninin yani sira, kolay hesaplama yapmanin ip uclarini da vermis ![]() Konuya ilave edecegim videoda 11 rakami ile kagit kalem olmadan 11 saniye icinde nasil carpim yaparsiniz gösteriyor, mutlaka izleyin ![]() [color="#CCCCCC"] Kitabin arka kapagindaki yazi: "Matematikte başarılı olmayı istiyorum ve başarılı olmamın tek yolu BENDEN geçiyor ![]() Bu kitap, vazgeçmemen gerektiğini hatırlatmak, ?matematik başarısızlığının? nedenlerini görmene yardımcı olmak ve onunla mücadele ederken sana kılavuzluk yapmak için yazıldı ![]() Matematikte başarılı olmak için yapılması gerekenleri yapacak tek kişi SENSİN! Matematik birçok öğrencinin sevmediği dersler sıralamasında zirveyi kimseye kaptırmamaktadır ![]() ![]() Anneler, babalar, öğrenciler ve hatta öğretmenler bu başarısızlığı öğrencinin ?matematik yeteneğinin? olmamasına dayandırır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|