Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozkurtserdar, etti, hack, hayatına, veda

BoZKuRTSeRDaR Hack Hayatına Veda Etti

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

BoZKuRTSeRDaR Hack Hayatına Veda Etti

Uzun süredir Hack Aleminde Bulunan BoZKuRTSeRDaR Hack hayatına Veda Etti !

1999'dan beri bulunduğum Aktif hack dünyasına veda ediyorum Kimseye bir dargınlığım ve kızgınlımdan veya sanaldaki herhangi bir sebepten değil tamamen uzun süredir düşündüğüm bu düşünceyi gerçekleştiriyorum bu 9 senelik hack yaşamımda sayısız PKK Terör örgütüne ve yasa dışı terör örgütlere ait kurulmuş web sitesi hackledim ve yayın organlarına hep zarar verdim Türkiye Cumhuriyeti'ne Sanaldan gelen her türlü saldırı bu zaman dlimi içersinde hep bertaraf ettim bunun mücadelesini hep verdim başarılıda olduğumu düşünüyorum Türk'ün ve Türklüğün adını Tüm dünyaya duyurdum Türkiyedeki bilişim önemini yüksekliğini ben ve benimgibi Milliyetçi vatansever arkadaşlar öğrenmiş oldular ve inanın bu seneler beni çok da yordu artık bayrağı genç arkadaşlara devrediyorum, sanala veda etmiyorum sadece Hack Dünyasına Ve BoZKuRTSeRDaR Rumuzuna veda ediyorum başka hiç bir rumuz ve isimle Hack Dünyasında yer almayacağımı bilmenizi isterim bu vedam dan sonra benim adımı kullananlarda olacaktır varsın olsun taklitler asıllarını yaşatır derlerBirileri gibi sanal alemini ve hacki asla ticari kazanç olarak görmedim ve sanaldanda 1 kuruş gırtlağımdan geçmemiştir ben her ne yaptıysam bu vatan için yaptım gelişen sanal dünyada, Türklüğün geleceği için uğraştım, didindim gitmeme bir çok kişi sevinecek beni sevenler kimlerin sevineceğini tahmin edebiliyordur fazla sevinmesinler bizler hem gerçek hayatta hemde sanalda bitmeyiz Bu güne kadar neler yaptığımla ilgili şeylerde eklemeyeceğim bu satten sonra zaten bunların bilinmeside önemi yok araştırılırsa Bokurtserdar'ın neler yaptığı çıkacaktır ortaya Beni ne bir web sitesinde ne de msnim de görebilirsiniz hiçbirinde yer almayacağım hiçbirsitede varolmayacağım ama E-posta gönderebilirsiniz açarsam şayet belki okurum şahsıma ait hiçbir bilgiyi sizlerle paylaşmadım bilmediniz bilinmezlikler içindede aranızdan ayrılıyorum Buraya tüm sevdiklerimin adını yazmak isterdim ama unuttuklarım olur diye yazmıyorum hiç kimseyi umarım kızmassnız
HERKESTEN HAKKINI HELAL ETMESİNİ İSTİYORUM BENDEN YANA HERKESE HELAL OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com