![]() |
BoZKuRTSeRDaR Hack Hayatına Veda Etti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BoZKuRTSeRDaR Hack Hayatına Veda EttiUzun süredir Hack Aleminde Bulunan BoZKuRTSeRDaR Hack hayatına Veda Etti ! ![]() ![]() 1999'dan beri bulunduğum Aktif hack dünyasına veda ediyorum Kimseye bir dargınlığım ve kızgınlımdan veya sanaldaki herhangi bir sebepten değil tamamen uzun süredir düşündüğüm bu düşünceyi gerçekleştiriyorum bu 9 senelik hack yaşamımda sayısız PKK Terör örgütüne ve yasa dışı terör örgütlere ait kurulmuş web sitesi hackledim ve yayın organlarına hep zarar verdim Türkiye Cumhuriyeti'ne Sanaldan gelen her türlü saldırı bu zaman dlimi içersinde hep bertaraf ettim bunun mücadelesini hep verdim başarılıda olduğumu düşünüyorum Türk'ün ve Türklüğün adını Tüm dünyaya duyurdum Türkiyedeki bilişim önemini yüksekliğini ben ve benimgibi Milliyetçi vatansever arkadaşlar öğrenmiş oldular ve inanın bu seneler beni çok da yordu artık bayrağı genç arkadaşlara devrediyorum, sanala veda etmiyorum sadece Hack Dünyasına Ve BoZKuRTSeRDaR Rumuzuna veda ediyorum başka hiç bir rumuz ve isimle Hack Dünyasında yer almayacağımı bilmenizi isterim bu vedam dan sonra benim adımı kullananlarda olacaktır varsın olsun taklitler asıllarını yaşatır derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HERKESTEN HAKKINI HELAL ETMESİNİ İSTİYORUM BENDEN YANA HERKESE HELAL OLSUN |
![]() |
![]() |
|