Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
matrix, miraç, olay

Matrix ve Miraç Olay?

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Matrix ve Miraç Olay?

Matrix filmini hemen hemen herkez izlemiştir Morpheus ile Neo nun kahine gidişini hatırlarsanız birlikte kahinin yaşadığı binaya gelirler asansöre binerler dikkat edin Morpheus 7 katın düğmesine basar ve 7 katta inerler daha sonra eve girerler ve Morpheus "ben daha fazla gelemem" der

Peki ya Miraç olayını hiç okudunuz mu? Birebir aynı

Demek ki Matrix filminde görünenden fazlası var, yani adamlar filmi izleyeni etkileyebilmek için insanın farkına bile varamadığı derinliklere indirmeyi başara biliyor Yani bir film film olmasının yanı sıra izleyeni kendi iç alemindeki dünyasına yaptığı vurgularla etkili oluyor

Bu yazi bir alinti ama matrix serilerini seyretigimde ve buna benzer birkac filim daha bunu cok savunmustum benim gibi dusunen birini bulunca yaziyi paylasmak istedim

Peki ya sizce?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com