![]() |
TÜrk Halki Emrİnİze Amade !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TÜrk Halki Emrİnİze Amade !!!![]() TÜRK HALKI EMRİNİZE AMADE !!! Türkiye sekiz askerimizin kaçırıldıktan sonra, kurtarılma sürecinde yaşadığımız hazin tablo ile sarsıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi evladınız teröristler tarafından kaçırıldı, vatana İhanet’le yargılayacağız” deniyor ![]() ![]() ![]() Mehmet Ali Şahin devletin bakanı “ bu manzarayı içime sindiremiyorum, askerlerin kurtulmasına sevinemedim ” diyor ![]() Daha dün denecek kadar kısa süre önce PKK elebaşısını Beka Vadisi’nde ziyaret eden teröristin elini sıkan, onlara gül veren ve teröriste gülen Perinçek bile, keşke şehit olsalardı diyor ![]() Türkiye nefesini tutmuş bu ince köprüde olup biteni ibretle, hayretle izliyor ![]() Bir bölüğümüz pusuya düşmüş, bir kısmı şehit bir kısmı kaçırılmışsa, bu askerlerin suçu değildir ![]() Bir başarı varsa Mehmetçiğin, hata, kusur ve aksaklık varsa sorumluluk başındaki amirindir ![]() Sırasıyla Sayın M ![]() ![]() Eğer bu ülkede PKK terör örgütü güçlenmişse, askerlerimizi vatandaşlarımızı şehit ediyorsa sorumlusu ülkeyi yönetenlerdir ![]() Biz vatandaş olarak ne istenirse, canımız dahil veriyoruz, vermeye de hazırız ![]() ![]() Medya şehitlerin evlerini dünya kamuoyuna açtı ![]() Şehidin evinin penceresi yok, camı yok, perdesi yok, yiyecek ekmeği yok, ama verecek bir canı var… Peki ne için ? " Bankalardaki milyar dolarını korumak için mi ? Ev, araba, mal, mülk, arsa, banka kredileri, hibe Kosgeb Kredileri, makam, şan , şöhret için mi ? Hiçbirisi için değil ![]() ![]() Bir aylık eşini, doğmamış bebeğini, dünyada kendisinden başka kimsesi olmayan annesi ve babasını bırakıp şahadet şerbetini içiyor ![]() Bu ülkeyi yönetenlere, yetki ve makam sahiplerine sesleniyorum ![]() Biz her şeyimizle emrinize amadeyiz ![]() ![]() ![]() Hele biz yumuşak yataklarda uyurken, cephede savaşan, bazen şehit gazi, bazen de kaçırılan askerlerimizi ve ailelerini hiçbir şekilde rencide etmeyin ![]() O askerlerimiz gönüllü bile gitse, başındaki amiri sorumludur ![]() ![]() Yanlış yolda iseler önceden bilmeli tedbirini ona göre almalıdır ![]() "İğneyi kendinize, çuvaldızı başkasına batırın " |
![]() |
![]() |
|