![]() |
illuminati nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() illuminati nedirkardes hak dın İSLAM dır ![]() ama tevrat'da ayetlerı yanlıs lanse etmıssın bence ![]() “ Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla ![]() ![]() “ Ve onun içine veba ve sokaklarına kan göndereceğim ve çepeçevre onun üzerine gelen kılıçla içindeki yaralılar düşecekler ve bilecekler ki ben Rabbim ![]() buradada hak yolundan uzalasanların naıl bır azaba maruz kalacakları anlatılıyor bence ![]() ayrıca suakı dnyada bu anlattıklarını yapanlr gobalese adı altıdadnyayı zaten kasıp kavuruyorlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
illuminati nedir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() illuminati nedirDünyayı her konuda büyük bir gizlilik içersinde yöneten bir grup Tanrı kompleksli insanın oluşturdukları koalisyonun ortak adıdır ![]() “Ve Allah’ın, Rabbin sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımayacak ![]() “ İşte benden ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim ![]() ![]() Ve gözümüzün içine baka baka “ Bakın ben aydınlanmayım !” yalanıyla yüzümüze sırıtan bu kurukafalar hayatımızın rengini kana bulayan gerçek mübessimlerdir ![]() İLLUMİNATİ’NİN GÜÇ KAYNAKLARI NELERDİR? Kabala gibi meditasyon, simya gibi çok eski zamanlardan bu yana kullanılagelen bir büyü ilmi sayesinde döndürüyor çarkları şeytan ve onun bu zavallı dostları ![]() ![]() Aslında bu onların dini ![]() Şeytan’a tapıyorlar, ayinler düzenliyorlar, masum kişiler kurban ediliyor ve kan içiyorlar ![]() “Et yeyin ve kan için yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz ![]() ![]() İLLUMİNATİ’NİN YAPISI VE İŞLEYİŞİ Annuit Coeptis ![]() Bir piramit dizaynı içersinde yapılanmışlar ![]() ![]() ![]() Texe Marks bu işleyişi çemberlerle açıklamış ![]() Pramitte de görüldüğü gibi üç kategori söz konusu ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() NASIL ÇALIŞIYORLAR? İç çemberin on görünmez gizli adamının insiyatifine bağlı kaderlerimiz ![]() ![]() ![]() “ Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla ![]() “ Ve onun içine veba ve sokaklarına kan göndereceğim ve çepeçevre onun üzerine gelen kılıçla içindeki yaralılar düşecekler ve bilecekler ki ben Rabbim ![]() |
![]() |
![]() |
|