![]() |
Evlİlİk.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlİlİk..EVLİLİK ![]() ![]() ![]() Karım ve ben bir evliliği sonsuz yapmanın sırlarını keşfettik ![]() ![]() ![]() Haftada iki kere, güzel bir restorana gideriz, biraz şarap, biraz güzel yiyecek ![]() ![]() ![]() Salı günleri o gider, Cumaları ben ![]() ![]() ![]() Ayrı yataklarda yatarız ![]() ![]() ![]() Onunki Ankara da, benimki İstanbul da ![]() ![]() ![]() Karımı her yere ***ürürüm ![]() ![]() Ama her seferinde dönüş yolunu bulur ![]() ![]() ![]() Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istediğini sordum ![]() ![]() ![]() "Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsun" dedi ![]() ![]() ![]() Mutfağı önerdim ![]() ![]() ![]() Her zaman elele tutuşuruz ![]() ![]() ![]() Eğer elini bırakırsam, hemen alışverişe başlar ![]() ![]() ![]() Elektrikli blender ı, elektrikli tost makinesi,elektrikli ekmek kızartıcısı var ![]() ![]() ![]() "çok fazla ıvır zıvır var ve oturacaktek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldım ![]() ![]() ![]() Şunu her zaman hatırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstatistiksel olarak, boşanmaların %100 ü evlilikle başlıyor ![]() ![]() ![]() Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim ![]() ![]() ![]() Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem ![]() ![]() ![]() Son kavgamız benim suçumdu ![]() ![]() ![]() Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu ![]() ![]() ![]() Ben de "toz" dedim ![]() ![]() ![]() _________________ alıntı |
![]() |
![]() |
|