|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eğitim, haftanın, konusu, sistemi, türkiyedeki |
![]() |
Haftanın konusu Türkiyedeki eğitim sistemi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haftanın konusu Türkiyedeki eğitim sistemiTürkiyedeki eğitim sisteminin yeterli olduğuna inanmadım hiç bir zaman bunu derken kötüleme veya küçümseme amacıyla alınmasın sonuçta ezbere dayalı parası olanın daha iyi şartlarda daha iyi okullarda okuması bence enbüyük sorundur ![]() Ben milli eğitim bakanı olsam sorusuna gelince ben olamazdım arkadaşlar ben biraz sivri dilliyimdir beni yapmazlardı bakan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haftanın konusu Türkiyedeki eğitim sistemiTürkiyede düzenli,kaliteli ve eşit bir eğitim sistemi olduğunu düşünmüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haftanın konusu Türkiyedeki eğitim sistemiTürkiyedeki Eğitim Sistemi sistem olmaktan çoktan çıkmış her sene yapılan düzenlemelerle değişikliklerle artık kendileri bile ne yaptıklarını bilmez duruma gelmiş ![]() ![]() Öğrenciler karnelerinde onlarca 0 notla sınıf geçiyor ![]() ![]() ![]() Türkiyede gördüğüm sistem bu ![]() Ben yetkili olsaydım ilk iş üniversite sınavlarını kaldırır çocukları mesleğe yönlendirirdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haftanın konusu Türkiyedeki eğitim sistemiHaftanın konusu Türkiyedeki eğitim sistemi Evet arkadaşlar günümüzde en çok konuşulan ve tartışılan konuların başında Eğitim sitemi geliyor bu hafta Türkiyedeki eğitim sistemini burada tartışmaya açıyoruz ![]() ![]() ![]() Sizlerinde fikirlerinizi ve düşünceleriniz bizim için çok önemlidir LÜTFEN BU YAZIYI OKUYACAK DOSTLARIMIZ İÇİN DOGRU VE DÜŞÜNEREK FİKİRLERİNİZİ BELİRTİN Açıklamalı yorum bekleriyoruz Türkiyedeki eğitim sitemi yeterlimi? Türkiyedeki eğitim sitemini hakkında ne düşüniyorsunuz ? Eğitim öğretimden önce gelir fikrine katıliyormusun? Siz eğitim bakanı olsaydınız eğitime nasıl bir yenilik getirirdiniz? ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER |
![]() |
![]() |
|