Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ibo, rezalet, şovda

İbo Şovda Rezalet

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İbo Şovda Rezalet

O gece programı izleyenlerden biri olarak şunu diyebilirimki İbrahim Tatlıses programın başından beri sürekli pat diye şarkıları kestirdi

Başlarda gayet eğlenceli idi Yıldız Tilbe'nin eğlenceli hareketleri şarkıları gayet hoştu ama gerçekten İbrahim Tatlıses büyük saygısızlık yaptı bence Eğer birine iyilik yapmışsan bunu yüzüne vurmazsın heleki böyle cümle alemin önünde hiç vurmazsın

Hem diyorki edebimden cevap vermedim Yıldız Tilbe saygısızlık yaptı diyor ama kendi yaptığını görmüyor

Bir şair olarak da Yıldız Tilbeyi yazdığı şarkının sözünde yalancı çıkarıyor Bende bir şairim bir şiirde ne denmek istediğini ancak o şair bilir ben yazdıysam ben bilirim ne demek istediğimi, anlamak istediği yere çekti ama onaylanmayınca bozuldu

Bir insanla ne derdin varsa gözünün içine bakarak söylersin seyirciye yüzünü çevirip muhatapını arkana alarak değil

Birde YARATMAK bu kelimeyi nekadarda çok kullanıyor, YARATMAK sadece ve sadece ALLAH'a mahsustur Senki çamurdan yaradılmış bir insan, yaratmak senin ne haddine (Bu hepimiz için geçerli)

İşte size o program buyrun

Alıntı Yaparak Cevapla

İbo Şovda Rezalet

Eski 06-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İbo Şovda Rezalet

İbo Şov'da canlı yayında ortalık karıştı Programa konuk olan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses birbirine girdi Herşey, Yıldız Tilbe'nin "Kandıramazsın Beni" parçasını söylerken İbrahim Tatlıses'in şarkıyı yarıda kesmesiyle başladı Habertürk'ün haberine göre, Yıldız Tilbe şarkısını tamamladıktan sonra reklama gidildi Reklamların ardından Tatlıses, konuşmaya başladı Tatlıses, Yıldız Tilbe'nin kendisine saygısızlık yaptığını söyledi Yıldız Tilbe'nin geçmişte dayak yediğini ve kendisinden yardım istediğini iddia eden Tatlıses "Seni peznklerin elinden kurtardım" deyince Yıldız Tilbe dayanamadı ve "Beni kimse pezden filan kurtarmadı Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz, çok ayıp ediyorsunuz" dedi Tartışma bu şekilde karşılıklı sözlerle uzayıp giderken, yayına rapçi Ceza'nın katıldığı İbo Show'dan görüntüler verildi Bir süre sonra tekrar yayına geçildi Yıldız Tilbe ayağa kalktı, İbrahim Tatlıses'i alkışlayarak programı terketti Tilbe'yle birlikte stüdyodaki izleyicilerin bir kısmı da programdan ayrıldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com