![]() |
80'lerde Çocuk Olmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 80'lerde Çocuk Olmak80'lerde çocuktum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bay Meraklıyı Tanımak Demek Alf filmini bayılarak izlemek demek ![]() ![]() ![]() Voltran Voltran Voltran demek ![]() ![]() ![]() ![]() Uykudan önce masal programını Adile Naşit'ten dinlemek demek ![]() ![]() ![]() ![]() Okula Siyah Önlükle Gitmek Demek ![]() ![]() ![]() ![]() He-man, She-ra, Transformer, Clementina, Heidi demek ![]() ![]() ![]() ![]() Comanchero" ve "life is life" sözlerini ezberlemeye çalışmak demek ![]() ![]() ![]() ![]() Televizyonun sesini açmak ve kanalları değiştirmek için bin kere kalmak ve üstündeki düğmelere, basmak demek ![]() ![]() TRT'nin yayın akışı bitişinde istiklal marşını dinlemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gorboçov'un kafasındaki kırmızı lekeyi merak etmek demek ![]() ![]() "Herıld yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aldım çantamı koluma, çıktım Dallas yoluna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasete kayıt yapılabilmesi için kasetin alt tarafında bulunan karelerin bantla kapatılması demek ![]() ![]() ![]() ![]() Apartman çatısına 5 metrelik anten takan babanızın sizi televizyonun karşısına oturtması ve çatıdan "oldumu" diye bağırıp anteni ayarlamaya çalışması demek ![]() ![]() ![]() ![]() Barış Manço'nun 'Adam Olacak Çocuk' programını kaçırmamak demek ![]() ![]() ![]() ![]() Leblebi tozu çekerken atlatılan ölüm tehlikeleri demek ![]() ![]() ![]() "Vıjjtt vıjjt" konuşan araba kara şimşek demek ![]() ![]() ![]() ![]() Çikolata renkli sanatçımız" sözünü söyleyen Sezen Cumhur Önal'ı bilmek demek ![]() ![]() ![]() мâνíηíη нêя тσηυηĐâ кâчвσŁмâк íѕтêякêη ѕíчâнâ êѕíя σŁмâктâη чσяυŁĐυм |
![]() |
![]() |
|