Burçların Şiirleri |
06-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burçların ŞiirleriKoç: Ben bilirim gerisi bos, istiyorsan pesimden kos Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu felegin Boga : Tek dilegim vardir Bolca para, zengin sofra Çok bir şey mi istedigim, Güvencemdir bunlar benim ikizler : Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kivrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem! Yengeç : Tezcanliyim, duygusalim, Dokunsalar akar yasim, Annem, babam, cocuklarim, Ben onlarsiz ne yaparim Aslan : Ben yarattim bu dünyayi, Bir de dönse etrafimda! Her dedigim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun Basak : Yazdim, çizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yasattım Terazi : Ben müziksiz yasayamam, Hele sevmeden hiç duramam Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla Akrep : En güçlü süphesiz benim, Herkesi ezip geçerim Hele bana ters yapani Dogduguna pisman ederim Yay : Maceradan, maceraya, Kosmak asil isim benim Toplarim hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanim benim Oğlak : Cimrilik mi, benimkisi? Hesabini bilmek gerek Günler aylar düsünürüm Kararlarim sasmaz benim Kova : Taklitçiligi hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim Balık : Bir dünyam var, sırça saray Dokunursan kırılırım Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle |
|