![]() |
Fiyonk Tatlı (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fiyonk Tatlı (6 Kişilik)MALZEMELER 1,5 Su Bardağı Su 2 Su Bardağı Un 3 Çorba Kaşığı Margarin 3 Adet Yumurta 1 Tutam Tuz 1,5 Su Bardağı Sıvı Yağ Şerbeti İçin: 2,5 Su Bardağı Şeker 2,5 Su Bardağı Su 1/4 Limon HAZIRLANIŞI Tencereye bir buçuk bardak suyu alıp kaynatalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçine yumurtaları teker teker kırıp yoğuralım ![]() Hamuru krema torbasına azar azar doldurup ılık sıvı yağın içine istediğimiz şekilde sıkalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not:Tatlıları şerbetin içinde fazla bekletmeyin yoksa yumuşayabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|