![]() |
Şükürler Olsun Allah`ım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şükürler Olsun Allah`ımŞükürler olsun Allah`ım Her şeyden vazgeçtiğimiz, kendimizi bile hiçe saydığımız anlar olmuştur ![]() ![]() Asrın hastalığı olarak bilinen depresyonun bu denli yaygın olması hakikaten düşündürücüdür ![]() ![]() ![]() ![]() SORULAR 1- Sevdiğiniz bir kişiden aleyhinizde, olmadık sözler işittiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-) Mutlaka bir açıklaması vardır b-) Nedenini sorarım c-) Bunu bekliyordum zaten 2- Yolda arabayla giderken arabanın lastiği patladı ve dağın başında kaldınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-) Ne yapsam acaba? b-) Hep beni bulur c-) Bir çaresi bulunur elbet 3- Çok sevdiğiniz bir yakınınızın hastalandığı haberini aldınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-) Kesin daha kötü olur b-) Mutlaka iyi olacaktır c-) İyi olmalı 4- Başınızdan acı bir olay geçti ve bir yakınınız bir kaç ay sonra, gezmek için sizi davet etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-) Tabi ki giderim b-) Neresiymiş ki! c-) Mümkün değil gitmem 5- Sizin başınızdan geçmiş acı olayın aynısını başka bir yakınınızda şu anda yaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-) Üzülme geçer b-) Oooooof of c-) Gönlünü ferah tut 6- Evinizin camını karşı komşunun veledi kırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-) Bedelini ödetirim b-) Çocuktur olabilir c-) Olmamalıydı ama neyse ![]() ![]() ![]() 7- Yüzünüzde normalin üstünde sivilce hasıl oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-) Yağlı ve baharatlı yemişimdir b-) Doktora giderim c-) Kesin bir problem var 8- Maaşınızı alma vaktiniz epey bir geçti ama hala alamadınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-) Çareler ararım b-) Bittim ben! c-) Evelallah hallederim 9- Bir kursa kaydolmak istiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-) Gitmeyi veririm ben de b-) Yeterli olduğumu ispat ederim c-) Başka kurs mu yok! 10- Bir kazak alacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a-) Kavuniçi b-) Mavi c-) Gri DEĞERLENDİRME 16 puan ve altı Önce Allah `a sonra kendinize güveniyorsunuz ama unutmayın ki bizler sınırlı ve aciz varlıklarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17-23 puan Ya herru, ya merru; karar verin artık ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24 puan ve üstü Bu dünyayı siz kurtaramazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PUAN TABLOSU a b c1 1 2 3 2 2 3 1 3 3 1 2 4 1 2 3 5 2 3 1 6 3 1 2 7 1 2 3 8 2 3 1 9 3 1 2 10 1 2 3 __________________ |
![]() |
![]() |
|