![]() |
Cevap : Atatürk'e Dair Hatıralar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Hüzün
|
![]() Cevap : Atatürk'e Dair Hatıralar...Merhaba Acaba bu anının tamamı yazılmadı mı? Yarım kalmış gibi geldi bana!? Birde alıntı kaynağını yazar mısınız ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Atatürk'e Dair Hatıralar... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk'e Dair Hatıralar...ATATÜRK’E DAİR HATIRALAR Atatürk, çoğu zaman sıkıcı protokol kaidelerinden şikayet eder, bir nebze olsun, kurtulmak için çareler arardı ![]() ![]() Fakat, Ata’nın Saraydan kimseye görünmeden çıkması bazı hadiselere, denizin dibini dalgıçlarla aranmasına, Karaköy’den Taksime kadar olan mıntıkada bütün nakil vasıtalarının durdurulup tetkik edilmesine sebep olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Hüseyin Arı, 36 yıldır, gelip geçen Cumhurbaşkanlarına hizmet etmiş, genç bir delikanlı iken girdiği Cumhurbaşkanlığı dairesinde bugüne kadar nice hadiselere tanıklık etmiş ![]() ![]() Hüseyin Arı Atatürk’ün Dolmabahçe Sarayından sabahın erken saatinde kaçarak şehirde dolaşmasını ve bu yüzden kendisisinin kısa bir müddet için tevkif edilişini şöyle anlatıyor: -O sabah çok erken saatlerde zil çaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar zaman geçti bilmiyorum, nöbetçi yaverin çağırdığını söylediler, koştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|