Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başaran, ulusoy

Başaran Ulusoy ( 10.03.1949)

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başaran Ulusoy ( 10.03.1949)

1031949 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu İlkokul, ortaokul ve liseyi Trabzon'da okudu 1963-64 döneminde Trabzon lisesi Cemiyet Başkanlığı yaptı 1966-1970 yılları arasında İstanbul Ticari İlimler akademisinde lisans eğitimini tamamladı 1968-70 döneminde Trabzonlular Cemiyeti Başkanlığı yaptı 1968'de ticaret hayatına atıldı İnşaat, müteahhitlik hizmetleri, taşımacılık, ulaşım, sigortacılık ve turizm sektörlerinde faaliyet gösterdi 1970 yılında Fenerbahçe Spor Klubüne kongre üyesi oldu 1977-79 yılları arasında Fenerbahçe Spor Klubü Yönetim Kurulu'nda Muhasip Üye, Yönetim Kurulu 2 Başkanlığı yaptı ve Divan Heyeti Üyesi olarak çalıştı 1983-85 döneminde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Muhasip Üyesi oldu 1991-1993 yılları arasında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Muhasip Üyesi oldu 1991-1993 yılları arasında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Başkanı olarak görev yaptı 1992-3 Uktaş Uluslararası Kongre Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı 1992 yılında 1907'liler Fenerbahçe Derneği kurucuları arasında yer aldı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com