Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
coşkun, ünal

Coşkun Ünal

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Coşkun Ünal

1966 Yılında Ankara ili Kızılcahamam İlçesinde Akçakese Köyü'nde doğdu Babasının adı Durali, Annesinin adı Güleser'dir İlk öğretimini Akçakese ve Orhangazi İlköğretim okullarında tamamladı Kızılcahamam Lisesi'nden 1983 yılında mezun oldu Askerlik görevini 1989 - 1990 yılları arasında yerine getirdi 1990 yılından bu güne kadar ticaretle uğraşmaktadır Nilüfer Hanım'la evlidir, Murat Umut, Elif Beyza, Nur Güleser ve Mürüvet Gökçe adlarında dört çocuğu vardır

1995 Yılında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Sekreterliği yapmıştır 1997 Yılında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına Seçilmiştir 1999 Yılında Ankara İl Genel Meclis Üyeliğine seçilmiştir 2004 Yılında Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı olmuştur 2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisinin Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı'dır Coşkun Ünal 2001 - 2005 Yılları arasında Kızılcahamam Spor Kulübü'ne Başkan olarak hizmet vermiştir Bu dönemde Kızılcahamam Spor Kulübü 3 Profesyonel Futbol Ligi'ne çıkmıştır

KIZILCAHAMAM ADRES VE TELEFONU

Adres : Ankara Caddesi 46/B Kızılcahamam Ankara

Telefon : +90 312 736 00 77

Faks : +90 312 736 65 65

ANKARA MERKEZ ADRES VE TELEFONU

Adres : Rüzgarlı Caddesi Şahlar 2 Han Ulus Ankara

Telefon : +90 312 310 97 41

Faks : +90 312 310 97 42

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com