Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cüneyt, koryürek

Cüneyt Koryürek

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cüneyt Koryürek

VEFAT-HABER

Trafik canavarı Koryürek’i aldı

Hasan ÖRNEKOĞLU/İSTANBUL

Hürriyet 20 Ocak 2008

Atletizmde Türk basının duayenlerinden Cüneyt Koryürek, İstanbul Harbiye’de karşıya geçerken otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi Otomobil sürücüsü Nevzat Arslan gözaltına alındı

GAZETECİ Cüneyt Koryürek (77), Harbiye’de caddeden karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi Türk spor medyasının duayenlerinden Cüneyt Koryürek dün saat 1700 sıralarında sahibi olduğu Delta Ajans’ın Elmadağ, Cumhuriyet Caddesi’ndeki bürosundan çıktı TRT binası önünden yolun karşısına geçerken hızla gelen bir otomobil Koryürek’e çarptı Metrelerce fırlayan Cüneyt Koryürek ağır yaralı olarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı

Kalbi 2 dakika durdu

Kafatasında kırık, beyninde kanama ve pıhtılaşma, leğen kemiği ve göğüs kafesi ile sol bacağında kırıklar tespit edilen Cüneyt Koryürek’in kalbi, hastanede durdu Doktorlar iki dakika boyunca müdahale ederek Koryürek’in kalbini çalıştırdı Yoğun bakım ünitesine alınan Koryürek saat 2200 sıralarında yaşamını yitirdi Türkiye’nin önde gelen atletizm otorite ve yazarlarından olan Koryürek’in kaza geçirdiği haberi üzerine hastaneye akın eden meslektaşları ve sevenleri acı haberle şoke oldu

Koryürek’e çarpan tekstilci Nevzat Arslan (27), Harbiye Polis Merkezi’ndeki ifadesinde, "Trafik ışıkları yoktu Birden önüme çıktı Frene bastım ancak duramadım" dedi Nevzat Arslan’ın alkollü olmadığı belirtildi

Avrupa Şampiyonu atlet Süreyya Ayhan’ı keşfederek Türk sporuna kazandıranlardan biri olan Cüneyt Koryürek, çeşitli yıllarda Atletizm Federasyonu’nda, Genel Sekreter, Asbaşkan ve Başkan olarak görev yaptı Cumhuriyet, Hürriyet, Yeni Yüzyıl, Radikal ve Sabah gazetelerinde atletizm, olimpiyatlar ve genel konular üzerinde yazılar yazdı ve köşe yazarlığı yaptı TRT için atletizm programları hazırladı, olimpiyat oyunlarında yorumcu olarak görev aldı 5 Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay’ın basın Müşavirliği görevinde bulundu Halkla İlişkiler Derneği’nin kurucuları arasında yer aldı Avrasya Kıtalararası Maratonu Yarış ve Organizasyon Direktörlüğü görevinde de bulunan Cüneyt Koryürek, 7 olimpiyatta gazeteci olarak çalıştı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com