![]() |
Emine Ünler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emine ÜnlerMeşeler Gövermiş Meşeler gövermiş varsın göversin, söyleyin huysuza durmasın gelsin ![]() Varmasın kötüye asılsın ölsün, kötü adam yar ömrünü yok eder ![]() Ben bilemedim yaylaların yolunu, saçın uzun bağlasınlar kolumu ![]() Eğer anan seni bana vermezse, yemin ettim keseceğim yolunu ![]() Karaser deresi bükülür gider, zülüfler gerdana dökülür gider ![]() Bir yiğit de sevdiğini almazsa, o yiğidin ömrü sökülüp gider ![]() Kaynak Kişi: Cemil Orhun - Emine Ünler Notaya Alan: Muzaffer Sarısözen Derleyen: Muzaffer Sarısözen Xxx Ay Bulutta Bulutta Ay bulutta bulutta mendilim kaldı dutta kalırsa varsın kalsın yenisi var sandıkta Giden ay tutulurmu bala tuz katılırmı şu uzun gecelerde yalınız yatılır mı Mektepte okuyorum çuvallık dokuyorum yar ben seni alırım anandan korkuyorum Kaynak Kişi: Emine Ünler Notaya Alan: Mustafa Özgül Derleyen: Saadettin Gürhan xxx Sabah oldu sabah oldu Ah sabah oldu sabah oldu, sigaram yanmaz oldu ah sigaramın dumanından, gözlerim görmez oldu ah aramıza düşman girdi, yar bize gelmez oldu Ah ko salınsın nazlı yarim, yar gel akşam üstüne ah gelen geçen söz ediyor, ben fakirin üstüne Ah sabahın seher vaktinde, üç güzel suya iner ah ikisin suyu doldurur, biriside naz eder ah yeter ey sevdiğim yeter, şimdi horozlar öter Ah ko salınsın nazlı yarim, yar gel akşam üstüne ah gelen geçen söz ediyor, ben fakirin üstüne Kaynak Kişi: Cemil Orhun - Emine Ünler Notaya Alan: Muzaffer Sarısözen Derleyen: Muzaffer Sarısözen |
![]() |
![]() |
|