Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1950, çakan, zeki

Zeki Çakan ( 1950)

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zeki Çakan ( 1950)

Enerji Bakanı-Bartın Milletvekili-Anap

ZONGULDAK - 1950, Ali, Cemile - İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü - İngilizce - Elektrik Mühendisi - Zonguldak Belediyesi İşletmeler Müdürü, Devlet Bakanlığı Danışmanı, Köy Hizmetleri Genel Müdürü, Tarım Bakanlığı Müşaviri, Türk Motor Sanayi ve Ray Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi, Zonguldak Belediye Başkanı - XX nci Dönem Bartın Milletvekili - TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Eski Başkanı - Evli, 2 Çocuk

HAKKINDA YAZILANLAR

Çakan, Enerji Bakanı

Hürriyet 9 Mayıs 2001

Beyaz Enerji Operasyonu'nun ardından görevden alınan Enerji eski Bakanı Cumhur Ersümer'in yerine, ANAP Grup Başkanvekili Zeki Çakan atanacak

ANAP Lideri Mesut Yılmaz, önceki günkü liderler zirvesinde Çakan'ın ismini ortaya attı ve olumlu tepki aldı Çakan için kararname hazırlanırken, Yılmaz dün Enerji eski Bakanı Cumhur Ersümer'i de Başbakanlığa çağırarak görüşlerini aldı Ardından Enerji Bakanlığı Müsteşarı ve Çakan da Yılmaz'ın makamına geldi

İki dönemden beri ANAP Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Zeki Çakan, eski bir bürokrat ve Zonguldak eski Belediye Başkanı sıfatlarıyla tanınıyor 1950 doğumlu olan Çakan, iki dönem Zonguldak'ta Belediye Başkanlığı yaptı Son seçimlerde Bartın'dan milletvekili seçilen Çakan, evli ve 2 çocuk babası Çakan disipliniyle tanınıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com