Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ferhat, tigrel

Ferhat Tigrel

Eski 07-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ferhat Tigrel

İnternet ortamında adım arandığında Sebatay Tarikatı ile bağlantılı gözükmekteyim

Ait olmadığım bir tarikat üyesi gibi gösterilmek beni rahatsız etmektedir Yurtdışı kaynaklı sitelerden yayınlanan bu ve bunun gibi yayınlara yaptırım uygulamak mümkün olmadığı için kendi biyografimi buraya koymak ve Sebatay’a üye olmadığımı söylemek durumunda kaldım

Ferhat TİGREL

TC Kimlik No : 472753221966

1953 Diyarbakır Doğumluyum İlkokulu Diyarbakır da okudum

1970 Ankara Tevfik Fikret Lisesinden mezun oldum

1976 İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğini bitirdim

1977 Diyarbakır Fen Fakültesi Öğretim Görevlisi oldum

1979 Çukurova İthalat ve İhracat AŞ de Ar-Ge Mühendisi olarak işe başladım

1981 Türkiye'deki ilk elektronik kantar üreticisi olan Esit Elektronik Sistemler İmalat ve TicLtdŞit ni kurdum ([Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ÜCRETSİZ Kayıt olmak için tıklayın])

2006 yılında Esit Enerji AŞ şirketini kurdum

Halen Esit LtdŞti nde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük yapmaktayım

TED Tenis Eskrim Derneği Kulübü, Levent Tenis Kulübü ve İstanbul Havacılık Kulübü Dernekleri dışında hiçbir dernek, tarikat, loca, siyasi teşkilat üyesi olmadım

Sebatay, İzmir kökenli yahudi tarikatıdır Yüzyıllardır Diyarbakır da yaşamakta olan ailemin bu tarikatla hiçbir ilgisi olamaz Müslüman bir ailedir

Son yüzyılda Cumhuriyet Tarihi içerisinde yaşamış Atalarım aşağıdadır

Büyük Amcam Zülfü Tigrel:

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ÜCRETSİZ Kayıt olmak için tıklayın] Cumhuriyetin ilk dönem Milletvekili, Lozan konferansı delegesi

Dedem İhsan Hamid Tigrel: [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ÜCRETSİZ Kayıt olmak için tıklayın] Mektebi Mülkiye Mezunu,

2 dönem Milletvekili, Erzuurm-Sivas kongresi üyesi

Büyük Amcam Fahir Tigrel:

Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi – Maliye Müsteşarı

Babam Müşfik Tigrel:

Kimya Mühendisi – Kimya Doktoru

Ali Tigrel: Kimya Mühendisi – İşletme Doktoru-DTP Müsteşarı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com