![]() |
Ferhat Tigrel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferhat Tigrelİnternet ortamında adım arandığında Sebatay Tarikatı ile bağlantılı gözükmekteyim ![]() Ait olmadığım bir tarikat üyesi gibi gösterilmek beni rahatsız etmektedir ![]() ![]() Ferhat TİGREL T ![]() ![]() ![]() 1953 Diyarbakır Doğumluyum ![]() ![]() 1970 Ankara Tevfik Fikret Lisesinden mezun oldum ![]() 1976 İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğini bitirdim ![]() 1977 Diyarbakır Fen Fakültesi Öğretim Görevlisi oldum ![]() 1979 Çukurova İthalat ve İhracat A ![]() ![]() ![]() 1981 Türkiye'deki ilk elektronik kantar üreticisi olan Esit Elektronik Sistemler İmalat ve Tic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2006 yılında Esit Enerji A ![]() ![]() ![]() Halen Esit Ltd ![]() ![]() ![]() TED Tenis Eskrim Derneği Kulübü, Levent Tenis Kulübü ve İstanbul Havacılık Kulübü Dernekleri dışında hiçbir dernek, tarikat, loca, siyasi teşkilat üyesi olmadım ![]() Sebatay, İzmir kökenli yahudi tarikatıdır ![]() ![]() ![]() Son yüzyılda Cumhuriyet Tarihi içerisinde yaşamış Atalarım aşağıdadır ![]() Büyük Amcam Zülfü Tigrel: [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedem İhsan Hamid Tigrel: [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Büyük Amcam Fahir Tigrel: Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi – Maliye Müsteşarı ![]() Babam Müşfik Tigrel: Kimya Mühendisi – Kimya Doktoru Ali Tigrel: Kimya Mühendisi – İşletme Doktoru-DTP Müsteşarı |
![]() |
![]() |
|