Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1955, ferman, karaçam

Ferman Karaçam ( 1955)

Eski 07-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ferman Karaçam ( 1955)

1955 yılında Ardahan'da doğdu İlk ve ortaokulu Ardahan'da, liseyi Erzincan'da bitirdi

1982 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu

Çok sayıda dergi ve gazetede şiir ve yazıları yayımlandı

1985 -1987 yıllarında İlim ve Sanat Dergisi’nin yayın müdürlüğünü yaptı

1987’de Gülçocuk Dergisi’ni çıkardı ve yazıişleri müdürlüğünü yaptı

1989’da İslam Dergisi’nin genel yayın yönetmeni oldu

1990-1997 yılları arasında TDV İslam Ansiklopedisi’nde yöneticilik yaptı Ansiklopediye bazı te’lif maddeler yazdı

Ayrıntı dergisini çıkardı ve yönetti

Daha sonra bir yıl süreyle bir radyoda genel müdürlük yapan Karaçam halen Radyo 7’nin genel yayın müdürlüğünü yürütmektedir

Karaçam 1981 yılında evlendi ve üç erkek çocuğu vardır

Karaçam’ın Yetim Çağrışımlar (şiir / deneme), Karanfil (şiir), Aşk Buzlu Bir Yanardağ (şiir) adlarında üç kitabı vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com