![]() |
Haluk Dursun ( 1957) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haluk Dursun ( 1957)A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesinde Akademik Kurul ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı ![]() Akademik çalışmaları dışında kamusal alanda da faaliyetleri olan Haluk Dursun, İBB Kültür A ![]() ![]() ![]() İçişleri Bakanlığınca Türkiye Turing Otomobil Kurumunun Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı ve 2005/2006 tarihlerinde Başkan Vekilliği yaptı ![]() Kültür ve Turizm Bakanlığının talebiyle Ayasofya Müzesi Başkanlığı görevini yürütmekte olan Haluk Dursun 2007 yılında kısa bir dönem İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yaptı ![]() ![]() Tarih ve İslam Araştırmaları Vakfı ve Türbeler, Çeşmeler, Taşınır, Taşınmaz Kültür Varlıkları Koruma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır ![]() 2007 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin Haliç Kültür Gezilerini gerçekleştirdi ![]() Kültür ve Turizm Bakanlığının “İstanbul Kültür Sanat Rehberliği Rehberlikte Uzmanlaşma Projesi”nde “Ölüm Kültürü ve Türbeler”, “Su Kültürü ve Çeşmeler” derslerini verdi ![]() Eman Tur ve TURİNG Kurumu adına “Mustafa Kemal’in Rumeli’si” ve “Üç Dinin Kavşağında Kudüs” başta olmak üzere Osmanlı Coğrafyasına Kültür Gezileri düzenledi ![]() Değişik gazetelerde “Kültür Sanat Yazıları”, Televizyonlarda “Kültür Sanat Programları” hazırladı ![]() Eylül 2005 tarihinden itibaren TRT 2 de yayınlanan “Tarih Mekan” programını hazırlayıp sunuyor ![]() Halen Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde Öğretim Üyesi kadrosunda bulunan A ![]() ![]() BASILMIŞ KİTAPLARI: 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|