Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyükanıt, yaşar

Yaşar Büyükanıt

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşar Büyükanıt

Yaşar Büyükanıt Türkiye'de bir döneme damgasını vuran 27 Nisan e muhtırası olarak bilinen bildiri için de net konuştu; "O bir muhtıra değil Bir durum tespitidir Bildiriyi ben yazdım Türkiye'de gözlemlediğimiz şeyleri ortaya koyduk"

Büyükanıt bildirinin sitede yayınlanmasından sonra Ankara'dan ayrıldığını ertesi günlerde Başbakan Erdoğan ile telefonda konuştuğunu anlattı Büyükanıt, bildiriden 8 gün sonra Başbakan Erdoğan'la İstanbul Dolmabahçe'de gerçekleşen ve 25 saat süren konuşmayla ilgili iddialara da cevap verdi

Büyükanıt, o görüşmede medyada yeraldığı gibi Başbakan Erdoğan'ın kendisine dosya fırlatmadığını, eşine ait harcamalarını gösteren belgelerin ortaya konmadığını kamuoyunda bu konuda çok yanlış haberler yapıldığını ve bu haberleri yapanlar hakkında da dava açtıklarını söyledi

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ÜCRETSİZ Kayıt olmak için tıklayın] 7 Mayıs 2009

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com